Header image

De mensen achter onze dienstverlening

Als financieel-administratieve dienstverlener realiseren wij ons dat we nogal wat van u verlangen. Want om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is volledige openheid van zaken een eerste vereiste. Die openheid vragen wij maar bieden wij zelf ook, want voor het beste resultaat voor uw bedrijf vormen wederzijds respect en vertrouwen de basis. Die overtuiging dragen wij graag uit en die atmosfeer proeft u ook binnen ons kantoor.

‘Praten over geld doe je met een persoon, niet met een anonieme kantoortoren’

Vaste contactpersoon

Wij bieden u de persoonlijke betrokkenheid van een kleinschalig administratiekantoor. Wij kennen u en u kent ons. Bij ons kantoor bent u verzekerd van een vaste contactpersoon die u, uw bedrijf en uw dossier door en door kent. Daarom hoeft u bij ons maar één keer uw verhaal te vertellen en hebben wij aan een half woord van u voldoende om u het beste advies en ondersteuning op maat te kunnen bieden.

Geïnteresseerd in een nadere kennismaking?

Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken. Kijk hier voor onze contactgegevens

Persoonlijk

Bij Administratiekantoor John van der Post staan drie gedreven professionals voor u klaar. Allereerst oprichter en naamgever John van der Post, die na een 11-jarige loopbaan in de financieel-administratieve dienstverlening en registeraccountancy in 1996 zijn eigen administratiekantoor vestigde in Hillegom. Vanaf het begin wordt hij daar bijgestaan door zijn vrouw Yvonne en Willem van Rooden maakt het team compleet. Samen bieden zij u een breed palet aan financieel-administratieve diensten onder het motto: ‘persoonlijk contact praat een stuk gemakkelijker’.

john-van-der-post-1488.jpg
john-van-der-post-1473.jpg
john-van-der-post-1469.jpg

Administratiekantoor
John van der Post
Wilhelminaplantsoen 8
2182 NJ Hillegom
0252 531 033
info@johnvanderpost.nl