Header image

Wij willen u eerst goed leren kennen

Voor de best denkbare ondersteuning bieden en vragen wij openheid en vertrouwen. Dankzij persoonlijke gesprekken blijven wij op de hoogte van wat er speelt en bouwen we samen met u aan een grondig dossier. Dit biedt u extra houvast en overzicht over uw financieel-administratieve situatie en het helpt ons om u het beste financieel,  administratief en fiscaal advies te geven, waarmee u uw voordeel doet.

‘Wij bieden maatwerk gebaseerd op uw specifieke wensen’

Openheid en respect

Door uw plannen te bespreken, kunnen wij u tijdig in de juiste richting begeleiden. Wilt u uitbreiden in de toekomst of nieuwe activiteiten gaan ontplooien? Heeft u een nieuw bedrijfspand op het oog of verwacht u binnenkort een grote privé-uitgave te doen? Wij adviseren u hier vakkundig bij en wijzen u op kansen en mogelijke valkuilen. Met ruimte waar het kan, maar waakzaam als het moet. En altijd in volledige openheid, met respect voor u en uw wensen.

Maatwerk

Wij bedienen een gevarieerd klantenbestand, met bedrijven van verschillende omvang en in alle denkbare vakgebieden. Van startende zzp’ers tot familiebedrijven, van bv’s tot vennootschappen onder firma. Allemaal met hun eigen wensen en uitdagingen, maar met één gemeenschappelijk kenmerk: wij bieden maatwerk gebaseerd op uw specifieke wensen. Van afgebakende diensten tot uw volledige financiële administratie.

Wat vinden onze klanten?

De feedback van onze klanten helpt ons onze dienstverlening voortdurend te blijven verbeteren. Lees hier hun klantervaringen.

DAAROM JOHN VAN DER POST

  • Eerlijk en toekomstbestendig advies
  • Open, persoonlijke communicatie
  • Ruimte waar het kan, waakzaam als het moet
  • Grondige dossiervorming, grote accuratesse
  • Ruime kennis, ervaring en expertise
     
john-van-der-post-1558.jpg

Administratiekantoor
John van der Post
Wilhelminaplantsoen 8
2182 NJ Hillegom
0252 531 033
info@johnvanderpost.nl